Egyedi szoftverfejlesztés

Munkánk során arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek pontosan olyan terméket kapjanak, amire szükségük van, ami valóban gördülékenyebbé teszi a mindennapos munkájukat. Éppen ezért a szoftver fejlesztését megelőzően egy mindenre kiterjedő igényfelmérést végzünk az ügyfélnél, megismerjük az ügyfelünk napi folyamatait, hogy az elkészült termék ehhez illeszkedjen.

Általunk kínált egyedi szoftvermegoldások:

Igényfelmérés, specifikálás, tervezés

A szoftverfejlesztés egyik legfontosabb fázisa a tervezési időszak. Meghatározzuk, hogy az elkészült program vagy webes alkalmazás milyen funkciókat fog tartalmazni, milyen adatokkal dolgozik. Megtervezzük a felhasználói felületeket, képernyőket, kialakítjuk az adatbázis struktúráját, létrehozzuk a teljes alkalmazás architektúráját.

Iterációk és mérföldkövek

Hosszabb projektek esetén a fejlesztési fázist több iterációra bontjuk le. A fejlesztés előtt az ügyféllel közösen meghatározunk mérföldköveket és az egyes modulok átadásának időpontját. Egy-egy mérföldkő átadásakor bemutatót tartunk, megbeszéljük a további lépéseket, változtatásokat.

Tesztelés

A szoftverfejlesztés nagyon fontos részét képezi a tesztelés. Többszintű tesztelési módszertant alkalmazunk, hogy a hibákat minél hamarabb megtaláljuk és minél kisebb költségen tudjuk javítani azokat. A fejlesztésbe aktívan bevonjuk a megrendelőt is, menet közben folyamatosan biztosítunk lehetőséget tesztelésre, már az első kattintható verziótól.

Betanítás és üzemeltetés

Termékátadás után betanítjuk ügyfeleinket a szoftverek használatára és igény szerint részt veszünk a megfelelő infrastruktúra kialakításában, valamint segítünk az üzemeltetésben.