Egyedi szoftverfejlesztés

Munkánk során arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek pontosan olyan terméket kapjanak, amire szükségük van, ami valóban gördülékenyebbé teszi a mindennapos munkájukat. Éppen ezért a szoftver fejlesztését megelőzően egy mindenre kiterjedő igényfelmérést végzünk az ügyfélnél, megismerjük az ügyfelünk napi folyamatait, hogy az elkészült termék ehhez illeszkedjen.

Igényfelmérés, specifikálás, tervezés

A szoftverfejlesztés egyik legfontosabb fázisa a tervezési időszak. Meghatározzuk, hogy az elkészült program vagy webes alkalmazás milyen funkciókat fog tartalmazni, milyen adatokkal dolgozik. Megtervezzük a felhasználói felületeket, képernyőket, kialakítjuk az adatbázis struktúráját, létrehozzuk a teljes alkalmazás architektúráját.

Iterációk és mérföldkövek

Hosszabb projektek esetén a fejlesztési fázist több iterációra bontjuk le. A fejlesztés előtt az ügyféllel közösen meghatározunk mérföldköveket és az egyes modulok átadásának időpontját. Egy-egy mérföldkő átadásakor bemutatót tartunk, megbeszéljük a további lépéseket, változtatásokat.

Tesztelés

A szoftverfejlesztés nagyon fontos részét képezi a tesztelés. Többszintű tesztelési módszertant alkalmazunk, hogy a hibákat minél hamarabb megtaláljuk és minél kisebb költségen tudjuk javítani azokat. A fejlesztésbe aktívan bevonjuk a megrendelőt is, menet közben folyamatosan biztosítunk lehetőséget tesztelésre, már az első kattintható verziótól.

Betanítás és üzemeltetés

Termékátadás után betanítjuk ügyfeleinket a szoftverek használatára és igény szerint részt veszünk a megfelelő infrastruktúra kialakításában, valamint segítünk az üzemeltetésben.

Térinformatika

Rendszereink gyakran térinformatikai modulokat is tartalmaznak. A térinformatika különösen fontos szerepet játszik a modern informatikai rendszereinkben, ahol nem egyszerűen adatokat tárolunk és feldolgozunk, hanem földrajzi helyekhez kapcsolódó információkat kezelünk és elemzünk.

A térinformatika leggyakoribb felhasználási területe a járműkövetés. A járművek élő pozíciójának követése és korábbi útvonalainak lekérdezése, statisztikák készítése általános funkciók egy járműkövető rendszerben. A megfelelő kimutatások segítségével, útvonalak optimalizálásával tovább csökkenthető vállalatának költségei.

Ügyviteli rendszerek

Egy cég életében eljön az a pillanat, amikor az informatika eszközei nélkül nem tudja megállni a helyét a mai piacon.

Minden cég, vállalat általában máshogy működik, és mindegyik valamilyen rendszert használ folyamatainak menedzseléséhez és ellenőrzéséhez.

Ez lehet egy Excel táblákon alapuló rendszer, de lehet egy munkatárs papírmunkával készített dokumentációi, szerződések, vagy egyszerűen csak megírt számlák, szállító levelek. Sokszor ezekre az információk gyorsan van szükség visszamenőleg, nincs idő a papírmunkára.

A cégvezetőknek napi szinten pontos képet kell látniuk vállalatuk bevételéről, kiadásairól, ügyfeleiről, a megrendelések állapotáról, folyamatáról. Ezekhez azonban naprakész, pontosan hozzáférhetőség szükséges. Cégünk ebben segíthet, hogy belső ügyviteli rendszert alakítson ki egy jól működő szoftver vagy webes alkalmazás segítségével, mely megkönnyíti használóinak munkáját és mindennapjait.

Hogy egy jól működő, egyedi, testreszabott szoftvert kapjon ügyfelünk, az igényeket és folyamatokat felmérjük a legapróbb részletektől, azaz a munkatárs által elkészített kézi megoldástól kezdve. Megtervezzük hogyan tudunk eljutni a teljesen gépi, informatikai megoldáshoz. Szükség esetén tanácsot adunk, javaslatokat teszünk a folyamatok módosítására.

Ügyviteli szoftverek főbb moduljai:

  •   Termékmenedzsment
  •   Raktár- és készletkezelés
  •   Számlázás
  •   Dokumentumok iktatása
  •   CRM, ügyfélkapcsolatok kezelése