Mi az a Rentgine?

A Rentgine egy saját fejlesztésű autóbérlést kezelő szoftver autókölcsönző cégeknek. A szoftver nyilvántartja a cég járműparkját és szerződéseit, kezeli az ügyfeleket- és az autóbérléseket. Egyre nagyobb a nyomás arra vonatkozóan, hogy a digitális kor kihívásaival lépést tartsunk, de legalább ugyanilyen fontos, hogy az ügyfelek igényeit kiszolgáljuk. Csapatunk több mint egy évtizedes autókölcsönző szoftverfejlesztési tapasztalattal a birtokában kezdett bele a Rentgine fejlesztésébe, azzal a céllal, hogy a magyarországi autóbérléssel foglalkozó cégeknek egy rentábilis, könnyen kezelhető és a különböző típusú üzleti modellekbe egyaránt beilleszthető terméket hozzunk létre.

Mit tud a Rentgine?

A szoftver segítségével pár perc alatt kiadható- és visszavételezhető az autó: a rendszer automatikusan beilleszti az ügyfél és a gépjármű adatait az egyéni igények alapján testreszabott bérleti szerződésekbe. Az átlátható bérlési naptár segítségével nyomon követhető az autópark napi szintű kihasználtsága és a rendelések státusza. A naptárból bárhol és bármikor megtekinthető, mely járművek állnak rendelkezésre az adott időszakban.

A Rentgine figyelmet fordít a gépjárműpark, kollégák és ügyfelek biztonságára is: karbantartási figyelmeztetésekkel és feladatkiosztással támogatja az üzemeltetést. Az autóflotta állapota ellenőrizhető a kölcsönzés előtt- és után feltöltött képek segítségével, ezen túlmenően a rendszerbe feltölthetőek az ügyfelek igazolványai is. A bérleti szerződések e-mailes továbbítása és nyomtatása mellett lehetőség nyílik a szerződések digitális aláírására is. Adott szerződés esetében több aláírás is lehetséges, attól függően, hogy ki veszi át az autót, ki a bérlő, és ki lesz adott esetben a sofőr.

Miért a Rentgine?

A Rentgine autókölcsönző szoftver egyik legnagyobb előnye, hogy használata lehetővé teszi a bérlési folyamat teljes körű irányítását, így sokkal átláthatóbbá válnak a céges folyamatok és pénzügyek. A kollégák számára a megrendelések kezelése gyorsabb és egyszerűbb lesz, az ügyfelek részére megbízható kiszolgálást nyújt a bérbeadás során.

A Rentgine az összes fontos információt egy helyen tárolja: mind az autók bérbeadásával kapcsolatos információk, mind az ügyfelek adatai azonnal megtekinthetőek. Tapasztalatunk szerint az ügyfeleknek is megnyugtató érzés, hogy legfontosabb személyes adataikat egy biztonságos felületen, kockázatok nélkül tárolják.