Egy cég, vállalkozás, vagy bármilyen szolgáltatással vagy kereskedelemmel foglalkozó társaság legfontosabb alapja az ügyfelek. Az ügyfélkapcsolati ápoláson nagyon sok minden múlik. Szívesebben vásárolnak egy olyan cégtől, ahol megvan a személyes kontaktus is az internetesen felül.

Nagyon fontos viszont marketing szempontból, hogy milyen módon ápoljuk ügyfeleinkkel a kapcsolatot, hogyan szerzünk leendő vásárlókat.
A CRM magában foglalja mindazon folyamatokat, amelyek az ügyfél kapcsolattartásra irányulnak, legyen szó, a régi ügyfelek megkereséséről, újak toborzásáról, vagy az ügyfelek kiszolgálásáról. A CRM ma már azokat a szoftvereket jelenti a köztudatban, amelyek segítenek ezen folyamatok kiszolgálását.

Szabja egyedire CRM rendszerét!

Felmérjük vállalkozásának feladatait, üzleti folyamatait, megvizsgáljuk a már meglévő rendszereivel való összekötési lehetőségeket és olyan szoftvert fejlesztünk, mely illeszkedik az Ön igényeihez üzleti és informatikai szempontból is.

Minél nagyobb egy vállalat, annál biztosabb, hogy a hatékonyság növelése érdekében szüksége lesz egy vállalatirányítási, vagy ügyfélkezelési rendszerre. Egyedi szoftvereink által még nagyobb sikereket érhet el az üzleti életben, a vásárlói piacon.

Miért válassza az általunk kínált egyedi CRM megoldásokat?

  • Versenyképes áron elérhető kis-, közép- és nagyvállalatok számára
  • Kezeli az ügyfelek adatait
  • Támogatja a különböző marketing tevékenységeket
  • Kezeli a különböző értékesítési lehetőségeket
  • Ügyfélszolgálati panaszok, kérdések, levelek kezelésére is képes
  • Lefedi a call centerekben folyó folyamatokat
  • Részletes kimutatások, statisztikák készíthetők a letárolt adatokból
  • Összeköthetők más külső rendszerekkel
  • Telepíthető Windows alkalamzásként vagy webes, böngészőből elérhető formában is fejlesztünk
  • A termelés, a különböző folyamatok lerövidülnek, sokkal nagyobb hatékonysággal kezelhetők az ügyfélkapcsolati feladatok

Rendszerünk lesz cégének új munkatársa

A CRM-mel csak nyerhet. Tökéletes irányítás, egyedi megoldások, nagyfokú terhelhetőség, összesítés, napra kész információk, nagy mennyiségű adatok tárolása, és még sorolhatnánk.

Kérje ingyenes árajánlatunkat a rendszert illetően, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, és készíttesse el vállalatának egyedi szoftverét általunk!
Termékeinket megtanítjuk kezelni ügyfeleink számára és garanciát is vállalunk rá. A legmodernebb technológiákat felhasználva tesszük könnyedebbé a napi irányítást.

Optimalizálja rendszereit, működjön hatékonyabban, mint versenytársai!