Számítógépek nélkül ma már nincs élet, egy cég életében eljön az a pillanat, amikor az informatika eszközei nélkül nem tudja megállni a helyét a mai piacon. A vállalatok, cégek, vállalkozások különböző rendszereit irányítják a szoftverek, tulajdonképpen a vállalatok lelkei. Az iktatás, a számlázás, a készletkezelés mind-mind egyetlen szoftverrel megoldható. Az ügyviteli szoftverek a vállalat irányítására szolgálnak. Igény szerint készítjük el cége profiljának megfelelően az Ön ügyviteli szoftverét.

Minden cég, vállalat általában máshogy működik, és mindegyik valamilyen rendszert használ folyamatainak menedzseléséhez és ellenőrzéséhez.

Ez lehet egy Excel táblákon alapuló rendszer, de lehet egy munkatárs papírmunkával készített dokumentációi, szerződések, vagy egyszerűen csak megírt számlák, szállító levelek. Sokszor ezekre az információk gyorsan van szükség visszamenőleg, nincs idő a papírmunkára.

Gyorsan, precízen

A cégvezetőknek napi szinten pontos képet kell látniuk vállalatuk bevételéről, kiadásairól, ügyfeleiről, a megrendelések állapotáról, folyamatáról. Ezekhez azonban naprakész, pontosan hozzáférhetőség szükséges. Cégünk ebben segíthet, hogy belső ügyviteli rendszert alakítson ki egy jól működő szoftver vagy webes alkalmazás segítségével, mely megkönnyíti használóinak munkáját és mindennapjait.

Személyre szabva

Hogy egy jól működő, egyedi, testreszabott szoftvert kapjon ügyfelünk, az igényeket és folyamatokat felmérjük a legapróbb részletektől, azaz a munkatárs által elkészített kézi megoldástól kezdve. Megtervezzük hogyan tudunk eljutni a teljesen gépi, informatikai megoldáshoz. Szükség esetén tanácsot adunk, javaslatokat teszünk a folyamatok módosítására.

Fontos a személyre szabott megoldás is, hogy tökéletesen, zökkenőmentesen lehessen a napi feladatokat elvégezni. Nagy segítség lehet éppen ezért egy olyan program, ami a keze alá dolgozik. Mutatja a kimutatásokat, tud számlázni, pontos információt ad arról, hogy a gyártó soron, a raktárban hány darab termék van leltárba véve. A zökkenőmentes és igényre szabott kiszolgálást látja el az egyedi tervezésű szoftverünk.

Ügyviteli szoftverek főbb moduljai:

  •   Termékmenedzsment
  •   Raktár- és készletkezelés
  •   Számlázás
  •   Dokumentumok iktatása
  •   CRM, ügyfélkapcsolatok kezelése

Termékek kezelése

Az általunk fejlesztett szoftverek lehetőséget adnak egyedi terméktulajdonságok, paraméterek megadására. A letárolt adatokból különböző számított érték mezők is létrehozhatók. Rendszereinkben lehetőséget biztosítunk egyedileg gyártott termékek kezelésére is, bizonyos paraméterek a rendelés rögzítésekor módosíthatók.

Szoftverünkből vonalkódos címkét nyomtathat, NFC tag-et, RFID-t programozhat, nyilvántarthatja termékeit nem csak típus de gyári szám alapján is.

Számlázás

Mit tudhat egy számlázó program, amire cégének szüksége lehet? Szűrhető listázási lehetőség, előlegbekérő levél, e-mailben kiküldhető számla, e-számla. Korábbi bizonylatok vagy megrendelés, árajánlat alapján akár egy kattintással is elkészíthet egy számlát a program segítségével. A számlán igény szerint elérhetővé tehetjük ügyfeleink számára a kedvezmény mértékét is. A rendszereinkben nyilvántarthatók a kézi számlák és a bejövő számlák is. Egy cég rendelkezhet több bankszámlával is, mi megadjuk a lehetőséget, hogy több bankszámlát is kezelhessen a számlázás során. Természetesen a céges logónak is szerepelnie kell a számlán, az áltunk fejlesztett számlázó rendszerekben teljesen testreszabhajta a számlaképet. Szoftverfejlesztés terén nem ismerünk lehetetlent. Ügyfeleink elképzeléseit megvalósítjuk a lehető legrövidebb időn belül fejlesztőink segítségével.

Készletkezelés

Szoftverünk képes a raktárkészletek kezelésére is. Raktáranként képes a szoftver kezelni a céges és dolgozói készletet is. Készletek nyomon követése, automatikus készletkezelés, teljes és részleges leltár, amire szüksége van egy cégnek. Programunk képes automatikusan észlelni a hiányt, a többletet, így jelzi azt a program kezelőjének. Lehetőség van a programmal vonalkód, QR kód vagy akár RFID, NFC tag használatára is! Rugalmas és egyszerű kezelést biztosít a használónak.

Iktatás

Rendszereinkbe bármilyen típusú dokumentum iktatható, legyen az szerződés, ajánlat, bejövő számla vagy akár egy fax. Az iktatott dokumentumokhoz típustól függően különböző paraméterlista adható meg, így könnyebben visszakereshetők bármikor. A dokumentumok összeköthető a rendszer más részeivel, megrendelésekkel, számlákkal, ajánlatokkal, ügyfelekkel.

Elérhető ár

Cégünk kedvező áron bonyolítja le az egyedi szoftverek fejlesztését, hogy a lehető legnagyobb segítségére legyünk az Ön cégének is!

Vállalat irányítási rendszerét nálunk egyedi megoldásokkal fejlesztheti ki. Feltérképezzük ügyfeleink igényét, összeállítjuk a vállalkozás mindennapjához szükséges szoftver tulajdonságait. Természetesen az elkészült szoftvereket minden esetben teszteljük és garanciát is vállalunk rá. Az általunk elkészített szoftvereknek a betanítását is vállaljuk a dolgozók számára.

Nagyobb, illetve hosszabb munkák során több szakaszban kerül átadásra a program, így folyamatosan tartva a kapcsolatot tudunk igazán vállalatra szabott szoftvereket készíteni.

Kérje ingyenes árajánlatunkat, válassza a tökéletes munka alapját, a legjobb vállalat irányítási szoftverek jegyében!