Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztés? Valósítsuk meg együtt elképzeléseit!

A Tiger Softwares-nél úgy gondoljuk, hogy mivel nincs két egyforma vállalat, ezért a számukra ideális eszközök is különböznek. Hiába ruház be egy cég a legkorszerűbb szoftverekbe, ha azok nem olyan funkciókat tartalmaznak, amelyekre valóban szükség van. Emiatt teljesen cégre szabott informatikai megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára.

Legyen szó vállalatirányítási szoftverről, mobilapplikációról, CRM rendszerről, térinformatikai megoldásról vagy teljesen egyedi elképzelésről, a Tiger Softwares csapata teljes szakértelmével áll az Ön rendelkezésére. Célunk, hogy a cége is a lehető leghatékonyabb eszközöket használhassa a növekedéssel együtt járó fejlődéshez.

 •   Cége növekedése korszerű, automatizálható eszközöket követel meg?
 •   Gyorsan és egyszerűen menedzselné a vállalkozás folyamatait?
 •   Egyedi fejlesztési elképzeléseit szakértőkre bízná?

Átláthatóság az igényfelméréstől a tesztelésig

Tapasztalatból tudjuk, hogy két különböző cég által megrendelt azonos rendeltetésű program közt is nagy különbségek vannak a kívánt funkciók terén. Habár ügyfeleink többségében hasonló feladatokat ellátó ügyviteli programok vásárlása céljából keresnek fel minket, tudjuk, nincs két egyforma rendelés. Emiatt biztosítunk ingyenes felmérést leendő ügyfeleink számára, melynek során az igényeket és folyamatokat a legnagyobb részletességgel megvizsgáljuk, és ezeket kiértékelve tervezzük meg az Ön cégéhez igazított szoftvert.

Szoftverfejlesztési projektjeink során az elsődleges számunkra a megtérülő munka, aminek legfontosabb alapja az ügyfél elégedettsége. Teljes mértékben transzparens munkafolyamat során alkotjuk meg az Ön igényeinek megfelelő programokat. Konzultáció és rendszeres jelentések, korai tesztelhetőség és termékeinkre adott garancia fémjelzi munkáinkat.

Az Ön partnere

Munkánk során arra törekszünk, hogy ügyfeleink pontosan olyan terméket kapjanak, amire szükségük van, ami valóban gördülékenyebbé teszi a mindennapos munkájukat. Nem csak vásárlóként, hanem partnerként tekintünk Önre, célunk, hogy közösen dolgozzuk ki cége számára a legmegfelelőbb megoldást.

Számunkra alapvetés, hogy folyamatosan tudjanak bízni bennünk megrendelőink, lássák, hogy a befektetéseik helyes felhasználásra kerülnek, és egyértelműen megtérülő beruházást jelent számukra. Mindamellett fontos, hogy a megtérülési időfaktort minimalizálni tudjuk számára. Azonban nem csak az időfaktor és a megtérülés biztosítása a cél, hanem az átadott termék minősége, üzemben tartásának költségminimalizálása, az üzemben tartásával kapcsolatos rendelkezésre állás minél teljeskörűbb támogatása, vagy támogathatósága oktatással.

A Tiger Softwares számos olyan nemzetközi és hazai környezetben is bevált módszertant alkalmaz, amely elősegíti a professzionális munkát és ügyfelei elvárásainak maximális kielégítését. Szoftverfejlesztési projektjeinknél leggyakrabban a Scrum agilis szoftverfejlesztési modellt használjuk.

Általánosan érvényes, hogy a módszertanainkat úgy dolgoztuk ki, hogy az egyedi igényekhez maximálisan illeszthetők legyenek. Jellemző például az erős modularitás, és eszközrendszer-specifikus elemek minimálisra csökkentése. Így az igények figyelembevételével a módszertanok elemei átdolgozhatók, elhagyhatók, kiegészíthetők, illetve az egyes súlypontok áthelyezhetők.

Igényfelmérés, specifikálás, tervezés

A szoftverfejlesztés egyik legfontosabb fázisa a tervezési időszak. Meghatározzuk, hogy az elkészült termék milyen funkciókat fog tartalmazni, milyen adatokkal dolgozik.

Iterációk és mérföldkövek, agilis fejlesztés

A fejlesztést több szakaszra bontjuk le. A munka megkezdése előtt az ügyféllel közösen meghatározunk mérföldköveket és ezek átadásának időpontjait. Egy-egy mérföldkő átadásakor bemutatót tartunk, megbeszéljük a további lépéseket, változtatásokat.

Tesztelés

A szoftverfejlesztés nagyon fontos részét képezi a tesztelés. Többszintű tesztelési módszertant alkalmazunk, hogy a hibákat minél hamarabb megtaláljuk és minél kisebb költségen tudjuk javítani azokat. A fejlesztésbe aktívan bevonjuk a megrendelőt is, menet közben folyamatosan biztosítunk lehetőséget tesztelésre, már az első kattintható verziótól.

Betanítás és üzemeltetés

Termékátadás után betanítjuk ügyfeleinket a szoftverek használatára és igény szerint nem felhős megoldás esetén részt veszünk a megfelelő infrastruktúra kialakításában, valamint segítünk az üzemeltetésben.

Konkrét fejlesztési feladatot bízna ránk?

Az alább felsorolt technológiákban rendelkezünk kiemelkedő tapasztalattal:

 •   Microsoft .NET/C#
 •   Microsoft SQL Server
 •   Microsoft Windows Server
 •   Microsoft ASP.NET MVC
 •   WinForms
 •   Entity Framework
 •   Mindscape Lightspeed
 •   DevExpress
 •   React
 •   React Native
 •   node.js
 •   HTML, css
 •   Javascript
 •   WCF/REST
 •   Xamarin
 


Kapcsolatfelvétel


Ingyenes konzultáció


Célok meghatározása


Ajánlatadás


Bevezetés megkezdése

 

Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleinkhez, ha:

 • Egyszerűbbé és gyorsabbá akarja tenni cége munkafolyamatait
 • Hatékonyabb, könnyebben kezelhető megoldást keres adatbázisai kezelésére
 • Cége növekedése korszerű, automatizálható eszközöket követel meg
 • Megbízható partnert keres, aki teljes körű garanciát biztosít a termékeire

Írjon nekünk és kérjen ingyenes konzultációt!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nem fogadta el az adatkezelési tájékoztatót!
Köszönjük üzenetét. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Hiba történt az üzenet küldése közben.

Inkább telefonálna most?

Keressen bátran minket a +36 (30) 974-0934 telefonszámon és tegye fel kérdéseit!