Egyedi szoftverfejlesztés

Korszerű informatikai megoldások az Ön cégére szabva

A Tiger Softwaresnél úgy gondoljuk, hogy mivel nincs két egyforma vállalat, a számukra ideális eszközök is különböznek. Hiába ruház be egy cég a legkorszerűbb szoftverekbe, ha azok nem olyan funkciókat tartalmaznak, amelyekre valóban szükség van. Emiatt készítünk teljesen cégre szabott informatikai megoldásokat, legyen szó bármilyen feladatról.

Legnépszerűbb termékeink a különböző ügyviteli szoftverek, a CRM szoftverek, valamint a térinformatikai rendszerek, de készítünk teljesen egyedi programokat is ügyfeleink igényeihez igazítva. Célunk, hogy az Ön cége is a lehető leghatékonyabb eszközöket használhassa a fejlődéshez.

Átláthatóság az igényfelméréstől a tesztelésig

Tapasztalatból tudjuk, hogy két különböző cég által megrendelt azonos rendeltetésű program közt is nagy különbségek vannak a kívánt funkciók terén. Habár ügyfeleink többségében hasonló feladatokat ellátó ügyviteli programok vásárlása céljából keresnek fel minket, tudjuk, nincs két egyforma rendelés. Emiatt biztosítunk ingyenes felmérést leendő ügyfeleink számára, melynek során az igényeket és folyamatokat a legnagyobb részletességgel megvizsgáljuk, és ezeket kiértékelve tervezzük meg az Ön cégéhez igazított szoftvert.

Szoftverfejlesztési projektjeink során az elsődleges számunkra a megtérülő munka, aminek legfontosabb alapja az ügyfél elégedettsége. Teljes mértékben transzparens munkafolyamat során alkotjuk meg az Ön igényeinek megfelelő programokat. Konzultáció és rendszeres jelentések, korai tesztelhetőség és termékeinkre adott garancia fémjelzi munkáinkat.

Az Ön partnere

Munkánk során arra törekszünk, hogy ügyfeleink pontosan olyan terméket kapjanak, amire szükségük van, ami valóban gördülékenyebbé teszi a mindennapos munkájukat. Nem csak vásárlóként, hanem partnerként tekintünk Önre, célunk, hogy közösen dolgozzuk ki cége számára a legmegfelelőbb megoldást.

 


Kapcsolatfelvétel


Ingyenes felmérés


Specifikációk meghatározása


Ajánlatadás


Fejlesztés megkezdése

 

Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleinkhez, ha:

  • Cége bármilyen folyamatát informatikai eszközökkel akarja felgyorsítani
  • Időt és pénzt akar megtakarítani a hatékonyabb munkafolyamatok által
  • Megbízható partnert keres, aki teljes körű garanciát biztosít a termékeire

AJÁNLATKÉRÉS