Egyedi vállalatirányítási rendszer EasyApp alapokon


A fejlődés velejárója – és előmozdítója

Minden vállalat életében eljön egy pont, amikor a korábbi eszközei már nem tudnak lépést tartani a fejlődéssel: a kockás füzetet felváltja egy adattábla, az adattáblát egy kiterjedt adatbázis. Ez az előrelépés rendszerint a cég növekedése miatt történik, amikor a régi eszközzel már nem tudjuk átláthatóan, hatékonyan dokumentálni a megrendeléseket, a gyártási folyamatokat, az ügyfél-információkat. Ilyenkor válik szükségessé vállalatirányítási rendszerek használata, amelyek egyszerűbbé és átláthatóbbá teszik a fejlődés miatt megnövekvő adathalmazok kezelését.

Ugyanakkor a szoftveres megoldások nem mindig követik a növekedést: egy cégre szabott, könnyen kezelhető program segítségével sokkal gyorsabbá, hatékonyabbá tehetünk számos folyamatot vállalatunk működésében. Ebben az esetben az új, fejlettebb adatkezelési- és folyamatirányítási eszköz az, ami előmozdítja a vállalat fejlődését.

 •   Gyorsan és egyszerűen menedzselné a cége folyamatait?
 •   Otthonról is hozzáférne a munkahelyi anyagaihoz?
 •   Egy helyen kezelné a vállalkozásához kapcsolódó dokumentumokat?
 •   Cége növekedése korszerű, automatizálható eszközöket követel meg?

Digitalizáljuk együtt vállalkozását EasyApp alapokon!

A Tiger Softwares víziója egy olyan üzleti környezet Magyarországon, ahol a kis- és nagyvállalatok növekedésük érdekében a lehető legjobb eszközökkel törekszenek a vevői elvárások kielégítésére. Azonban nincs két egyforma vállalat, ezért az ideális ügyviteli szoftverek sem egyformák. Mi az igényeket és folyamatokat a legapróbb részletektől kezdve felmérjük, majd ezek alapján megtervezzük az Ön cégéhez igazított szoftvert.

Az EasyApp vállalatirányítási rendszer a Tiger Softwares által fejlesztett és számos termékünkben használt EasyApp Frameworkre épülő megoldás. A rendszer fő erőssége a számos paraméterezhetőség és a rendszerben szereplő folyamatok teljesen cégre szabásának a lehetősége. A szoftver kialakításánál figyelembe vettük a szoftver további módosításának, bővítésének folyamatos igényét, modern tervezési mintáknak megfelelően készült, fejlesztése folyamatosan zajlik, meglévő ügyfeleink hosszútávon terveznek a termékkel.

Ismerje fel, ha már cége többet érdemel!

Ahogy cége fejlődik és növekszik, folyamatai egyre bonyolultabbá és nehezebben átláthatóvá válnak. Mindeközben új igények jelentkezhetnek olyan problémák kezelésére, amelyek korábban talán fel sem merültek. Azt talán mondani sem kell, hogy mindez az Ön idejének és cége teljesítményének rovására mehet.

„Rengeteg időmet emésztette fel az, hogy a komplex projektjeinket precízen, csúszás nélkül le tudjam menedzselni. Az egymásra épülő, mégis párhuzamosan futó részfeladatokat tervezni, átlátni és irányítani szoftveres segítség nélkül lehetetlen lenne.”
Péter, projektmendzser

Így elérkezik az idő, amikor olyan informatikai rendszer után kell néznie, amely minden tekintetben megfelel az elvárásainak. Azonban, ez a gyakorlatban mégsem olyan egyszerű. De ne aggódjon, nincsen ezzel egyedül!

Egy friss felmérés szerint a magyar kis és középvállalkozások háromnegyede készül beruházni az idei évben. A legtöbben informatikai fejlesztésre, ezen belül főként hardver és szoftvervásárlásra készülnek. [1].

[1] https://cegkassza.blog.hu/2021/12/28/kkv-felmeres_a_legtobben_informatikai_fejlesztest_terveznek_jovore

Mikor érdemes váltani?

Nehéz azt belátni, hogy a több éve működő megoldások és rendszerek nem tudják már kiszolgálni szükségleteit. Tapasztalataink szerint, gyakran az is gondot okoz, hogy a cégvezetés segítség nélkül nem képes felismerni, hogy vállalkozása már megérett a váltásra, kinőtte kereteit, mert a napi rutin és a megszokás megnehezíti a tisztán látást. Figyeljen arra, hogy Ön ne essen ebbe a csapdába! A vállalkozások kevésbé nyitottak az új megoldások felé, hiszen miért is tennék, ha jól működőnek vélik saját ügyviteli rendszereiket és tudomásuk sincs róla, hogy mindezt lehetne jobban. Ismerje fel időben, ha már többre van szüksége!

Íme 4 tipp, hogy gördülékenyen digitalizálhasson!

1. Fogalmazzuk meg, miért is váltunk!

Gondoljuk végig, pontosan miért is akarunk vállalatirányítási rendszerbe beruházni! A jelenleg használt rendszerünk korlátai miatt túl bonyolulttá vagy lassúvá vált az adott munkafolyamat? Vagy nem elég áttekinthetőek az adatbázisok? Akármi is az indok, az mindenképp befolyásolja az átállási folyamatot, amely idő- és pénzráfordítást jelent a vállalatnak. Fontos tehát, hogy ez a ráfordítás megtérüljön, ezért pontosan határozzuk meg, miért is történik a váltás, és készítsük fel rá a vállalatot!

2. Határozzuk meg, mit várunk el az új szoftvertől!

Ha megállapítottuk, hogy a jelenlegi megoldás nem elégíti ki a szükségleteinket, és többre van igény, jöhet a következő lépés: fogalmazzuk meg, hogy mi hiányzik, és az ideális szoftvernek mit kell nyújtania. Fontos, hogy ezeket minden érintettel együttműködve határozzuk meg; nem csak az adott részleg dolgozóival, de mindenkivel, akit érinteni fog a változás, a cégen belül és kívül egyaránt. Állítsunk össze egy listát a kívánt funkciókról, bővítményekről!

3. Fontoljuk meg, kitől vásároljuk a programot!

Egyes vállalkozások hajlamosak kizárólag az ár alapján dönteni – most azonban, hogy ráébredtünk, hogy az eddigi megoldást kinőtte cégünk, világossá válik, hogy a funkcionalitás és a növekvési potenciál legalább annyira fontosak. Az új programnak képesnek kell lennie a növekvő adatmennyiséget áttekinthetően dokumentálni, kimutatásokat készíteni, a tranzakciókat gyorsabban és egyszerűbben kezelni – csak, hogy néhány gyakori igényt említsünk az ügyviteli szoftverekkel kapcsolatban. Egy olyan programot kell választanunk, amely nem csak kielégíti a szükségleteket, hanem teret biztosít a vállalat növekedésével járó több adathoz, több tranzakcióhoz.

4. Készítsük fel a felhasználókat!

Alapos tervezéssel és felkészüléssel sokkal gördülékenyebb a váltás. Kerüljük a zsúfolt időszakokat (negyedéves, éves zárások, főszezon sűrűbb hetei), és biztosítsuk, hogy az új szoftver felhasználói képesek azzal dolgozni az első naptól kezdve. Ehhez érdemes lehet betanítási szolgáltatást igénybe venni a szoftvert fejlesztő cégtől, hogy a kollégák még bevezetés előtt megismerkedhessenek a program felületével és funkcióival.

Miért válassza az EasyApp Vállalatirányítást?

1. Információk azonnal, bárhonnan

A cégvezetőknek napi szinten és folyamatosan pontos képet kell látniuk vállalatuk bevételéről, kiadásairól, ügyfeleiről, a megrendelések állapotáról és egyéb folyamatairól. Ezekhez azonban naprakész, pontos hozzáférhetőség szükséges. Az EasyApp rendszerrel bármikor, bárhonnan nyomon követheti és kezelheti cége folyamatait.

2. Személyre szabva

Hogy egy jól működő, egyedi, testreszabott vállalatirányítási rendszert kapjon, felmérjük igényeket és az üzleti folyamatait, majd megtervezzük hogyan tudunk eljutni az EasyApp által támogatott informatikai megoldáshoz.

Segítünk benne, hogy az EasyApp vállalatirányítási rendszerrel egy jól működő ügyvitelt alakítson ki, ami megkönnyíti használóinak munkáját és mindennapjait.

3. Széles spektrum

Számos megoldást kínálunk, amellyel Ön is gyorsabbá, hatékonyabbá teheti cége ügyviteli folyamatait. Az EasyApp vállalatirányítás főbb funkcionális moduljai:

  CRM és értékesítés

 •   CRM
 •   Termékek
 •   Raktár és készlet
 •   Értékesítés
 •   Kommunikáció
 •   Beszerzés

  Dokumentumok és pénzügy

 •   Dokumentumkezelés és iktatás
 •   Pénzügy
 •   Számlázás
 •   Házi pénztár
 •   Bizonylatkezelés

  További modulok

 •   Kontrolling
 •   Projektkezelés
 •   Feladatkezelés
 •   Értesítések
 •   Workflow, munkafolyamatirányítás
 •   Wiki, tudástár

4. Korlátok nélkül

Az EasyApp flexibilis, teljesen rugalmasan alakítható. A rendszerben rejlő számos paraméterezési lehetőség által akár programozás nélkül is egyénre szabhatjuk egyes funkciókat.

Az EasyApp futtatható cégünk által biztosított felhőkörnyezetben, saját szervereinken is, de lehetőség van arra, hogy a használója saját infrastruktúrán üzemeltesse.

A szoftver kliense böngészőből fut, a jelenlegi nagyobb piaci részesedéssel rendelkező böngészőkkel (Chrome, Firefox, Safari, Opera, Edge) kompatibilis. Használható tableten és mobil eszközökön is a reszponzív felületnek köszönhetően.

 


Kapcsolatfelvétel


Ingyenes konzultáció


Célok meghatározása


Ajánlatadás


Bevezetés megkezdése

 

Csatlakozzon Ön is elégedett ügyfeleinkhez, ha:

 • Egyszerűbbé és gyorsabbá akarja tenni cége munkafolyamatait
 • Hatékonyabb, könnyebben kezelhető megoldást keres adatbázisai kezelésére
 • Cége növekedése korszerű, automatizálható eszközöket követel meg
 • Megbízható partnert keres, aki teljes körű garanciát biztosít a termékeire
„A Tiger Softwares csapata remek munkát végzett cégünknél! Pontosan leképezte vállalkozásunk működését, és a programozás nyelvére fordította. Az ügyviteli rendszer bevezetése óta kevesebb hibával, olajozottabban működünk, és még az adminisztrációs terheim is csökkentek.”
„Amióta a digitalizáció útjára léptrünk a vállalkozásunkkal, sokkal egyszerűbbé vált a menedzsment, és hatékonyabban tudom beosztani az időmet. Mivel a folyamatainkat szervezett keretek közé szorítja a rendszer, így kollégáim is magabiztosabban dolgoznak.”

Írjon nekünk és kérjen ingyenes konzultációt!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Nem fogadta el az adatkezelési tájékoztatót!
Köszönjük üzenetét. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Hiba történt az üzenet küldése közben.

Inkább telefonálna most?

Keressen bátran minket a +36 (30) 974-0934 telefonszámon és tegye fel kérdéseit!